Energieke en administratieve duizendpoot

Ik doe niets liever dan ondernemers helpen ondernemen. Ik heb zelf een bloeiend technisch  bedrijf gehad, waarin ik alles aanpakte.  Daarnaast heb ik bij talloze opdrachtgevers gewerkt, dus ik weet wat er komt kijken bij ondernemen en het structureren van bedrijfsmatige processen.

Ik zie om me heen hoe veel ondernemers worstelen met alle administratieve taken. Zonde. Ik neem je die zorgen graag uit handen. Want ik hou van organiseren, ordenen en stroomlijnen. Ik zorg dat praktische dingen zo gemakkelijk mogelijk lopen, zodat het grote geheel, het bedrijf zelf, er sterker van wordt.

Dat doe ik met hart en ziel, maar wel op 1 voorwaarde:

dat jij en ik een klik hebben.

Voor mij is het belangrijk dat jij eerlijk en open bent. Door het vuur gaat voor je bedrijf en de medewerkers. Dat je zaken uit handen durft te geven. Dat je erop durft te vertrouwen dat ik alles goed voor je regel. En dat je me ruimte durft te geven, omdat je weet dat ik het maximale voor jouw bedrijf wil bereiken.

Mijn achtergrond

Ik ben een nuchtere Groningse, heb niets met blabla, houd van aanpakken en organiseren, heb Nima A en B en het diploma Management en Organisatie.

Ben een pro in Office en beheers veel boekhoudpakketten.

Ik houd van 10 dingen tegelijk moeten doen en wil mijn opdrachtgevers altijd ontzorgen.

Want ik geloof dat bedrijven groeien en bloeien als iedereen kan doen waar hij heel goed in is. Voor mij is dat zorgen voor een tiptop financiële administratie en alles daaromheen, voor jou ongetwijfeld echt ondernemen.

 

Kennismaken? Bel (06) 53 17 81 06

Nathalie Scholtens
Officemanager en
energieke,
administratieve
duizendpoot

Nathalie Scholtens 08

Namas Administratie en Advies

Nathalie Scholtens

TAURO Gebouw

Europalaan 16

2408 BG Alphen aan den Rijn

(06) 53 17 81 06

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.